Cautare "trust"

Fundatia

  Fundatia - Companii offshore Fundatiile offshore sunt structuri cheie pentru protectia activelor, planificarea fiscala si vehiculele neimpozabile. Fundatia offshore este foarte asemanatoare cu trustul offshore, dar are propria personalitate juridica si niciun proprietare legal. De curând, Fundatiile Offshore sunt mai raspândit utilizate si mai populare decât trusturile in scopuri de protectie a activelor. Majoritatea fundatiilor sunt infiintate pentru protectia activelor fondatorilor si pentru avantaje fiscale. O Fundatie poate fi infiintata pe o perioada fixa sau nedeterminata de timp si poate fi utilizata in scopuri caritabile, comerciale sau familiale. Fundatiile offshore pot fi utilizate in combinatie cu societati offshore pentru maximizarea intimitatii, confidentialitatii afacerii, pentru a proteja activele si pentru acumularea si administrarea averii. Fundatiile offshore necesita un fondator care poate fi o persoana, un grup de persoane sau de corporatii. Fundatiile offshore sunt entitati legale de sine statatoare si pot ... Citeste »

Companie offshore - fundatie (protectia averii)

Companie offshore - Fundatie - Structura de protectie a averii SITUATIE Dl. John detine trei societati in tara lui de rezidenta. Aceste societati desfasoara diferite activitati in Romania si Italia. Detine de asemenea si trei proprietati imobiliare in tara sa de rezidenta, valorand peste 3 milioane de euro fiecare. Dl. John a luat mai multe imprumuri personale cu cativa ani in urma. In ultima vreme, el nu a mai reusit sa achite aceste imprumuturi, aflandu-se in prezent in risc de neindeplinire a obligatiilor financiare. Venitul lunar generat de proprietatile si companiile sale nu este suficient pentru acoperirea in intregime a costurilor, datorita situatiei actuale de pe piata. S-a gandit si sa vanda una din proprietati, dar pentru ca nu a reusit sa obtina un pret corect, se pare ... Citeste »

Studiu de caz – Protecția bunurilor și averii – Structura trustului

Trustul este bine cunoscut drept un instrument foarte vechi utilizat pentru protecția averii și protecția bunurilor, utilizat mai ales în jurisdicțiile influențate de englezi, pentru a evita restricțiile legale impuse de Dreptul cutumiar (jurisdicțional). Funcționalitatea trustului continuă și în ziua de azi - un drept de proprietate legală asupra unui activ, care este investit într-o persoană care și-a asumat verbal sau în scris utilizarea activelor pentru beneficiul unor persoane altele decât persoana sa - deși întrebuințările acestuia au evoluat dincolo de cele pentru a fost creat inițial. Trustul este stabilit atunci când Mandatorul/Fiduciantul (o persoană sau o corporație), transferă numerar sau active (care reprezintă Fondul trustului) unor persoane / corporație - denumite aici Fiduciari (Fideicomisari), în baza unui Contract de fiducie (redactat de Fiduciant), prin care Fiducarii ... Citeste »

Confidentialitate - Politica de Confidentialitate

  What personal information do we collect from the people that visit our blog, website or app?   We do not collect information from visitors of our site.   When do we collect information?   We collect information from you when you or enter information on our site. How do we use your information?   We may use the information we collect from you when you register, make a purchase, sign up for our newsletter, respond to a survey or marketing communication, surf the website, or use certain other site features in the following ways:   How do we protect visitor information?   We do not use vulnerability scanning and/or scanning to PCI standards. We use regular Malware Scanning. We do not use an SSL certificate       • We only provide articles and information, we never ask for personal or private information like email addresses, or credit card numbers.   Do we ... Citeste »