Cautare "trust"

Formarea Fundatiei offshore PANAMA

Fundatia cu interese private Panama (PPIF) este un tip de Fundatia privata, considerata cel mai sigur instrument din lume pentru protectia activelor, reglementata de Legea nr. 25 din data de 12 Iunie 1995 aprobata de Adunarea legislativa din Panama, si construita dupa Legea trusturilor din Panama (Nr. 1 din 1994), precum si dupa Legea Fundatiei Familiale din Liechtenstein a Principatului Liechtenstein din Europa.Conform Legii din Panama, Fundatiile panameze nu au proprietari - beneficiarii si protectorul, care reprezinta controlul efectiv al companiei, nu trebuie sa fie Inregistrati public nicaieri. Structura Fundatiei panameze este echivalentul european al Trustului si a fost utilizata de sute de ani de familiile bogate, In principal ca un instrument de planificare a averii si a succesiunii.Fundatia offshore este o entitate legala ... Citeste »

Costa Rica

Costa Rica - Prezentare generala - Companii offshore Costa Rica este o jurisdictie de renume pentru investitiile offshore si infiintarea de companii offshore, intrucat trateaza afacerile onshore si offshore in acelasi mod. Baza de impozitare este teritoriala; prin urmare, venitul din surse straine (externe) nu este impozitat. Costa Rica este o tara situata in America Centrala, iar sistemul sau legal a functionat in baza Legii civile spaniole si se bucura de stabilitate economica si politica, fiind unul dintre cele mai discrete centre offshore din lume. Jurisdictia Costa Rica este perceputa ca fiind cea mai buna tara din America de Sud pentru a conduce o afacere, datorita democratiei sale adevarate, cu institutii puternice care sa asigure aplicarea legii.  Costa Rica face comert liber cu SUA, in conformitate cu Acordul ... Citeste »

Activitatea noastra

Activitatea noastra - companii offshore Scopul nostru este de a ne intampina clientii cu profesionalism, eficienta si promptitudine in infiintarea si administrarea societatilor onshore si offshore, trusturilor si altor tipuri de structuri de afaceri internationale, pentru a ne îndeplini obiectivele specifice. Va putem ajuta sa obtineti libertatea financiara mult ravnita si va vom oferi instrumentele necesare pentru protejarea bunastarii dumneavoastra financiare si a capitalului dumneavoastra, prin intermediul adaposturilor fiscale offshore. Luarea de măsuri pentru protejarea pe cale legala a bunurilor dumneavoastra nu este numai o miscare prudenta, ci, in multe cazuri, se dovedeste a fi necesara pentru pastrarea averii. Atunci cand un client alege serviciile noastre, el isi investeste toata increderea in compania noastra, acesta fiind motivul pentru care depunem toate eforturile necesare pentru a mentine aceasta incredere. Suntem ... Citeste »

Infiintarea si utilizarea companiilor

Infiintarea si utilizarea companiilor offshore Atunci cand infiintati o societate in regim offshore, profitati de avantajele beneficiilor financiare si largirii optiunilor de planificare fiscală. Datorită prezentei noastre la nivel international, va oferim servicii personalizate de infiintare companii peste tot in lume, in forma cea mai rapida, rentabila si cu orientare spre solutii. Consultanții noștri oferă soluții peronalizate pentru a întâmpina nevoile clienților. Vă vom sta la dispoziție cu asistenta sau sfaturi din momentul în care alegeți să infiintati o societate și atâta timp cât veți dori după procesul de constituire. - Infiintarea si structurarea de societatii atat in jurisdictii onshore cat si offshore (disponibile in mai mult de 80 de tari)- Inregistrarea sucursalelor pentru corporatii straine- Managementul si administrarea societătii- Desemnarea directorilor si actionarilor nominali pentru o companie offshore- Desemnarea secretarilor si managerilor companiei ... Citeste »

Trustul si serviciile fiduciare

Trustul si serviciile fiduciare - Companii offshore O structura fiduciara poate ajuta la pastrarea averii dumneavoastra si va poate oferi o mai mare flexibilitate asupra administrarii si distribuirii activelor dumneavoastra. Un trust este stabilit atunci cand o persoana, cunoscuta drept Fondatorul, transfera active unui Administrator. Administratorul este obligat sa administreze activele trustului si este responsabil pentru gestionarea si distribuirea bunurilor in folosul beneficiarilor, in conformitate cu termenii mandatului. Trustul permite unei alte persoane sa administreze proprietea, aspect care poate fi util atunci cand administrarea unei proprietati necesita timp sau abilitati semnificative; ca in exemplu administrarii unor proprietati imobiliare, a unei afaceri comerciale, sau a unui portofoliu de investitii, etc. Administratorii administreaza activele in ordinea detaliata in actul trustului si respecta reglementarile prevazute de trust din tara in ... Citeste »