Cautare "trust"

Solutii pentru clienti

Solutii pentru clienti  A devenit aproape imposibil pentru afacerile din ziua de azi sa-si pastreze intimitatea completa, scutite de impozitari excesive și fara a fi predispuse proceselor civile. Plasandu-va bunurile in regim offshore, va puteti proteja de creditorii ilegali. Oferim asistenta clientilor nostri persoane fizice și juridice, printre altele, in urmatoarele domenii: - Operatiuni bancare internationale- Structuri de tranzactionare internationale- Solutii de salarizare internationale- Structuri de investitii internationale- Structuri ale drepturilor de proprietate asupra bunurilor - Societati de servicii personale- Solutii de e-commerce si e-gambling (jocuri de noroc și comert on-line)- Asistenta medicalaă interntionala- Pensii private la nivel interntional- Trustul si serviciile fiduciare- Fundtii- Evitarea dublei impuneri- Planificarea patrimoniului- Servicii de birouri virtuale- Structuri ale drepturilor de proprietate pentru yacht-uri și avioane Scopul nostru principal este sa ne concentram pe nevoile individuale ale clientilor si sa le depasim asteptarile in ceea ce priveste serviciile ... Citeste »

Specialization and Focus

Specialization and Focus

Specializare și orientare - Infiintare companii offshore Grupul este un furnizor de servicii offshore care oferă: înfiintare companii offshore în jurisdicții sigure, confidențiale și stabile; constituirea de fundații offshore private, structurare corporativă globală și consiliere a persoanelor juridice și fizice care doresc să-și protejeze averea și care doresc să facă comerț și să investească în afara granițelor naționale; deschidere de conturi bancare de tip offshore; servicii de nominalizare pentru companii offshore (directori și acționari nominali); deschidere conturi de comerciant (merchant accounts) internaționale de tip offshore; servicii de calitate de asistență clienți, prețuri accesibile și o varietate ... Citeste »

Seychelles

Seychelles - Prezentare generala - Companii offshoreSeychelles este un grup de insule in Oceanul Indian, intre coasta Africii si cea a Indiei. Majoritea dintre dumneavoastra cunosc jurisdictia Seychelles datorita frumusetii ei naturale care o transforma intr-o destinatie fantastica pentru turisti. Arhipeleagul Seychelles este o Republica independenta si unul dintre cele mai progresive centre offshore din lume, bucurandu-se de o legislatie competitiva care usureaza procesul de infiintare al companiilor offshore, asigurand in acelasi timp confidentialitate si intimitate Investitorului. Seychelles are tratate privind dubla impunere cu Indonezia, Barbados, China, Oman, Qatar, EAU, Vietnam, Africa de Sud, Zimbabwe, Malaezia, Botswana, Thailanda, Mauritius si Cipru, transformandu-le pe toate in optiuni de alegere pentru comercianti.Legislatia care guverneaza infiintarea celui mai cautat si versatil tip de companie offshore este Legea Companiilor Internationale ... Citeste »

British Virgin Islands

British Virgin Islands - Prezentare generala - Companii offshore British Virgin Islands are una dintre cele mai prospere economii si in continua dezvoltare rapida, printre alte economii din Caraibe. Legislatia companiilor offshore care ofera posibilitatea de a incorpora in aceasta tara, a fost adoptata de Guvern in anul 1985.Prima Lege privind Societatile Comerciale Internationale a fost adoptata in anul 1982, lege care permite infiintarea de societati offshore scutite de impozite si care are cerinte minime de conformitate si ofera confidentialitate deplina a detaliilor. Insulele Virgine Britanice se mandresc cu unul dintre cele mai de succes sisteme legislative care sprijina companiile offshore. In 2005 a intrat in vigoare noul Act privind infiintare de companii offshore in BVI, ceea ce a reprezentat o dezvoltare continua a legislatiei existente privind functionarea ... Citeste »

Delaware

Delaware - Prezentare generala - Companii offshore Delaware este localizat pe coasta Atlanticului, la jumatatea distantei dintre New York si Washington D.C., fiind unul dintre cele mai mici state din Statele Unite. Delaware este jurisdictia dominanta pentru incorporarea societatilor in Statele Unite (mai mult de jumatate dintre societatile listate in topul Fortune 500 si peste 30% dintre societatile listate in Bursa de Valori din New York si Bursa Americana de Valori). Jurisdictia Delaware are o democratie foarte stabila si este bine cunoscuta ca fiind cea mai populara jurisdictie offshore pentru infiintarea de companii offshore. In aceasta jurisdictie se stie ca procesul de infiintare a unei companii offshore este unuel dintre cele mai rapide si facile din intreaga lume. Unul dintre cele mai importante avantaje de care se bucura ... Citeste »