Jurisdictii

Companii offshore - Jurisdictii


Oferim servicii de infiintare companii offshore in multe jurisdictii offshore de renume localizate peste tot in lume. Optiunile dumneavoastra pentru infiintarea unei companii offshore sunt vaste si puteti alege o companie offshore dintr-o jurisdictie care se potriveste cel mai bine cu afacerea si nevoile dumneavoastra personale.


Puteti incorpora offshore atat o societate cu raspundere limita (LLC, LTD) cat si o societate internationala de afaceri de tip IBC (International Business Company), ambele tipuri de companii offshore fiind usor de intretinut, cu cerinte administrative minime si de contabilitate, iar procesul de infiintare este rapid.


Expertii nostri va stau la dispozitie pentru a va sfatui in selectarea celei mai potrive companii offshore sau companii offshore pentru afacerea dumneavoastra offshore sau internationala.
Va recomandam urmatoarele jurisdictii offshore de renume pentru infiintarea unei companii offshore, acolo unde puteti maximiza economiile din reducerea impozitelor si protejarea activelor, in functie de nevoile si profilul afacerii dumneavoastra: Seychelles, Cyprus, Switzerland, Panama, British Virgin Islands, Delaware, Singapore, Hong Kong, United Kingdom, Isle of Man, Malta, Madeira, Netherlands, Dominica, Gibraltar and Ras Al Khaimah/RAK.

Companie offshore jurisdictii


Exista mai multi factori cheie in determinarea daca o jurisdictie este un paradis fiscal sau nu. Cai mai importanti factori cumulativi care trebuie luati in consideratie in stabilirea daca o jurisdictie este paradis fiscal sau nu sunt: daca se impun sau nu taxe nominale, daca exista o lipsa de transparenta, daca exista legi sau practici administratove care impiedica schimbul efectiv de informatii in scopuri fiscale cu alte guverne asupra contribuabililor care beneficiaza de impozitare nominala, daca exista o absenta a unei cerinte ca activitatea sa fie substantiala.
In ultima perioada infiintarea unei companii offshore a devenit pentru multe persoane si intreprinderi mici, in principal din cauza anumitor tari care ofera scutirea de impozit pentru non-rezidenti. Aceste afaceri beneficiaza din anonimat pentru operatiunile lor cat si din legile de protectie, ceea ce presupune ca devine foarte dificil pentru o terta parte sa aiba acces facil la activitatile de afaceri sau individuale practicate de catre acestia.
Rezumand, un paradis fiscal este o tara sau o locatie cu legi care permit impozitarea redusa sau fara taxe cat si piliticile de secretizare bancare pentru straini.