Cautare "tax"

Hong Kong

Hong Kong - Prezentare generala - Companie offshore O companie offshore infiintata in Hong Knog este vehiculul perfect pentru a desfasura activitati bancare offshore, comert international cat si pentru protectia activelor. Desi Hong Kong nu are legi speciale care sa guverneze infiintarea companiilor offshore, este una dintre cele mai populare jurisdictii offshore pentru infiintarea unei companii offshore. Hong Kong ocupa coasta de sud a Chinei; este marginit de Marea Chinei de Sud la vest, est si sud. Hong Kong-ul este un centrul financiar, comercial si de afaceri de talie mondiala. Jurisdictia Hong Kong este locatia ideala pentru un sediu central in Asia. Reputatia si conducerea excelenta a Hong Kong-ului il transforma in cea mai buna alternativa pentru structurile corporative, deoarece Hong Kong-ul nu are o imagine „offshore" sau ... Citeste »

Regatul Unit al Marii Britanii (UK)

Regatul Unit al Marii Britanii (UK) - Prezentare Generala - Companii offshore Regatul Unit al Marii Britanii se intinde pe Insulele Britanice de pe Coasta de Vest a Europei si este inconjurat de Oceanul Atlantic, Marea Irlandeza, Marea Nordului si Canalul Manecii. Este una dintre „superputerile" lumii si cunoscut ca un lider la nivel mondial. Aceasta tara este considerata un centru financiar offshore din punct de vedere al operatiunilor comerciale offshore. Bucurandu-se de cel mai moderat climat fiscal din Uniunea Europeana, de multe ori, reprezinta baza pe care corporatiile multinationale opereaza in alte tari din UE. Legislatia Principala si Corporativa pentru Parteneriatele cu raspundere limitata (LLP) este Legea privind Parteneriatul cu raspundere limitata din 2000 si Legea privind Impozitul pe venit si Impozitul corporativ din 1988 (modificata). ... Citeste »

Isle of Man

Isle of Man - Prezentare generala - Companii offshore Isle of Man este situata in apele Marii Irlandeze; pozitionata in centrul geografic al Insulelor Britanice , este usor accesibila, fiind la o distanta de 1 ora cu avionul din toate centrele principale din Regatul Unit al Marii Britanii, transformand-o intr-o jurisdictie offshore convenabila. Jurisdictia Isle of Man este un teritoriu apartinand coroanei britanice, cu un nivel ridicat de autonomie, nefacand niciodata parte din Regatul Unit. Acesta din urma este responsabil numai cu relatiile externe, de aparare si buna-guvernare ale Insulei. Insula Man nu este membra UE, dar are un statut special in ceea ce priveste libera circulatie a bunurilor si serviciilor (membru asociat). Fiind stabila din punct de vedere economic si politic, reprezinta un mediu fiscal favorabil, iar ... Citeste »

Malta

Malta - Prezentare generala - Companii offshore Republica Malta este un arhipeleag format din sapte insule, membru al UE. Este situat in Marea Mediteraneana Centrala, aproape de Italia, Libia si Tunisia. Apropierea Maltei de diferite piete si accesul usor transforma Malta intr-o atractie pentru oportunitatile de afaceri internationale.Malta este un stat suveran independent, care se bucura de o stabilitate politica, economica si sociala traditionala. Malta este membru al Natiunilor Unite, al Consiliului European si Commonwealth-ului. Prin politica sa de neutralitate si ne-aderare, Malta mentine relatii prietenoase cu toate tarile. Desi Malta este o jurisdictie de Drept Civil, toate legislatiile moderne, inclusiv legea privind societatile, impozitul si legea maritima sunt modelate dupa omologii lor din Regatul Unit. Malta a adoptat un cadru fiscal si legislativ cu accent specific pe ... Citeste »

Madeira

Madeira - Prezentare generala - Companii offshore Arhipeleagul Madeira este localizat in Oceanul Atlantic si este compus din Insulele Madeira, Porto Santo, Desertas si Selvagens (Salbatice). Este un arhipeleag portughez, cu un rol strategic important datorita locatiei sale geografice, fiind situat intre Europa si Insulele Caraibe.Societatile licentiate sa opereze in Zona Comerciala Libera din Madeira sunt de rezidente portugheze in orice scop si prin urmare, in majoritatea cazurilor, pot beneficia de tratatele pentru evitarea dublei impuneri semnate de Portugalia.Portugalia a semnat tratate de evitare a dublei impuneri cu urmatoarele tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Brazilia, Republica Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Mozambic, Norvegia, Polonia, Republica Coreea, Spania, Elvetia, Regatul Unit si Venezuela. Negocierile cu alte tari se apropie de finalizare. Legislatia principala privind societatile, aplicata pentru ... Citeste »