Cautare "tax"

Elvetia

Elvetia - Prezentare generala - Companii offshore Elvetia este o republica federala, fiind oficial cunoscuta drept Confederatia Elvetiana si este o tara fara iesire la mare din Europa de Vest. Se invecineaza cu Germania, Franta, Italia, Austria si Liechtensteine. Elvetia se mandreste cu unul dintre cele mai inalte nivele de calitate a vietii din intreaga lume. Este impartita in 26 de cantoane, fiecare canton si fiecare comunitate avand un sistem de impozitare diferit. Numeroase organizatii internationale si-au stabilit sediile reprezentative in Elvetia, insa aceasta tara a decis sa nu adere la UE. Termenul de companie offshore nu este utilizat de legislatia elvetiana sau in descrierea unei firme, chiar daca ofera privilegii fiscale intalnite in alte jurisdictii offshore. Elvetia are o economie moderna si prospera, cu un PIB per ... Citeste »

Panama

Panama - Prezentare generala - Companii offshore Panama ocupa o zona care leaga America de Nord cu America de Sud, fiind marginita in toate cele patru laturi de Costa Rica, Columbia, Marea Caraibelor si Oceanul Pacific. Panama a devenit unul dintre cele mai importante paradisuri fiscale din Emisfera Vestica, datorita structurii sale, pozitiei geografice, stabilitatii politice si caracteristicilor economice. Aceasta tara a facut pasi foarte importanti inspre modernizarea economiei si promovarea investitiilor straine, devenind in mod egal cunoscuta international ca centru financiar offshore favorabil cat si stabil, cu sute de banci offshore si prosperand afaceri de infiintari companii offshore. Majoritatea investitorilor din Panama si straini aleg sa infiinteze Corporatii. Panama nu impune nicio restrictie asupra transferurilor monetare de intrare si de iesire, nu exista control fata de schimbul ... Citeste »

British Virgin Islands

British Virgin Islands - Prezentare generala - Companii offshore British Virgin Islands are una dintre cele mai prospere economii si in continua dezvoltare rapida, printre alte economii din Caraibe. Legislatia companiilor offshore care ofera posibilitatea de a incorpora in aceasta tara, a fost adoptata de Guvern in anul 1985.Prima Lege privind Societatile Comerciale Internationale a fost adoptata in anul 1982, lege care permite infiintarea de societati offshore scutite de impozite si care are cerinte minime de conformitate si ofera confidentialitate deplina a detaliilor. Insulele Virgine Britanice se mandresc cu unul dintre cele mai de succes sisteme legislative care sprijina companiile offshore. In 2005 a intrat in vigoare noul Act privind infiintare de companii offshore in BVI, ceea ce a reprezentat o dezvoltare continua a legislatiei existente privind functionarea ... Citeste »

Delaware

Delaware - Prezentare generala - Companii offshore Delaware este localizat pe coasta Atlanticului, la jumatatea distantei dintre New York si Washington D.C., fiind unul dintre cele mai mici state din Statele Unite. Delaware este jurisdictia dominanta pentru incorporarea societatilor in Statele Unite (mai mult de jumatate dintre societatile listate in topul Fortune 500 si peste 30% dintre societatile listate in Bursa de Valori din New York si Bursa Americana de Valori). Jurisdictia Delaware are o democratie foarte stabila si este bine cunoscuta ca fiind cea mai populara jurisdictie offshore pentru infiintarea de companii offshore. In aceasta jurisdictie se stie ca procesul de infiintare a unei companii offshore este unuel dintre cele mai rapide si facile din intreaga lume. Unul dintre cele mai importante avantaje de care se bucura ... Citeste »

Singapore

Singapore - Prezentare generala - Companii offshore Republica Singapore este un stat insular, localizat in extremitatea sudica a Peninsulei Malaezia. Este una dintre cele mai mici tari din lume si cea mai mica din Asia de Sud. Fiind una dintre economiile in plina dezvoltare, Singapore este astazi un important centru financiar si comercial international, care rivalizeaza cu Hong Kong-ul pentru titlul de cel mai mare port de containere din lume. Jurisdictia Singapore are reputatia de a fi foarte reglementata, in timp ce in realitate, este o jurisdictie atent administrata. Economia din Singapore a fost clasificata ca una dintre cele mai putin corupte economii din lume, unul dintre centrele financiare de top, cu cel mai propice si prietenos mediu pentru afaceri. Jurisdictia Singapore este co-semnatar pentru un numar de ... Citeste »