Pachet de servicii protejat

Pachet de Servicii Protejat - Companii offshore


Va putem oferi un pachet modern si complet, adecvat pentru toti clientii, pentru protejarea intimitatii dumneavoastra si pentru a va permite efectuarea de operatiuni bancare si investitii in regim offshore - Pachet de Servicii Protejat sau Structura Offshore Anti-impozit. Aceasta este o structura cu dubla entitate, constituita din dreptul de proprietate de tip holding al unei Fundatii cu actionar privat asupra unei Companii Offshore de tip IBC, care ofera maximul posibil in ceea ce priveste protectia activelor, anonimitatea, intimitatea si confortul.

Corporatia detine toate activele majore, in timp ce fundatia actioneaza ca o intreprindere de tip holding pentru corporatie. Componentele fundatiei sunt:


- Fondatorul - este persoana / entitea care stabileste inregistrarea publica a fundatiei dar care in acel moment nu detine niciun control.
- Consiliul fundatiei - are aceeasi functie in cadrul fundatiei ca si cea pe care o au directorii in corporatie. Numele si numerele pasapoartelor membrilor consiliului sunt inregistrate in registrul public in momentul incorporarii fundatiei. Va putem pune la dispozitie un consiliu nominalizat, scrisori de demisie pre-semnate si nedatate din partea consiliului nominalizat pentru protejarea intimitatii clientilor nostri. In acel moment, consiliul nu detine niciun control.
- Protectorul - este ultimul inspector din cadrul fundatiei. Dupa infiintarea fundatiei, consiliul numeste un Protector prin intermediul Documentului de Protectorat Privat legalizat. Intrucat documentul este privat, neinregistrat public, Protectorul ramane total anonim. In acest moment, Protectorul detine controlul absolut asupra fundatiei si asupra tuturor activelor sale.
- Beneficiari - sunt persoane numite printr-o Scrisoare de recomandare privata, scrisa de Protector, reprezentand un document privat, astfel incat beneficiari raman anonimi. Protectorul poate schimba sau modifica in orice moment scrisoarea de recomandari.

Scopurile principale ale fundatiei sunt:


- De a servi corporatia in calitate de entitate de tip holding - utilizand fundatia offshore puteti evita utilizarea in nume personal a actiunilor la purtator sau emisiunilor de actiuni, intrucat fundatia poate purta numele actionarului pe certificatele de actiuni ale societatii. Controlul fundatiei offshore este anonim prin intermediul unui Protectorat Privat. Protectorul numeste beneficiarii printr-o scrisoare de recomandari privata sau prin infiintarea fundatiei prin dispozitie executiva. Deoarece atat Protectorul cat si Beneficiarii sunt numiti prin documente non-publice, acestia raman total anonimi si confidentiali.
- Pentru a servi ca beneficiar efectiv la deschiderea conturilor financiare - atunci cand trebuie sa semnati declaratia de proprietate reala, daca nu doriti sa semnati in calitate de uzufructuar atunci cand deschideti conturile dumneavoastra corporative, fundatia poate servi drept uzufructuar in scopul acestor declaratii, iar consiliul nominalizat al fundatiei offshore poate semna declaratiile in numele fundatiei offshore.
- Pentru a servi drept mecanism testamentar pentru distribuirea activelor dumneavoastra - prin intremediul fundatiei, succesorii dumneavoastra isi vor primi mostenirea FARA deschiderea testamentului, impozit pe transferul de proprietate, impozit pe patrimoniu/succesoral, impozit pe mostenire sau intarzieri de natura juridica.
- Si pentru a servi drept mecanism pentru facilitarea transferului fondurilor in jurisdictii offshore - intrucat fundatia este o entitate caritabila, aceasta poate primi donatii si poate acorda subventii oricui doriti dumneavoastra. Prin urmare, va puteti dona fondurile fundatiei, iar fundatie poate acorda subventii educationale, donatii caritabile si alte tipuri de donatii, oricui alegeti sa o faceti.