Operatiuni bancare offshore

Operatiuni bancare offshore - Companii offshore


Majoritatea clientilor solicita asistenta din partea noastra in obtinerea unui cont bancar pentru noua companie offshore sau fundatie. Serviciul oferit de noi consta in introducerea clientului la banca si asistenta in obtinerea documentatiei necesare in procesul de aplicare.
Incercam sa minimizam neplacerile create clientilor nostri bancari internationali si de aceea, deseori nu este necesar ca acestia sa viziteze banca in persoana pentru a obtine contul bancar corporativ. Echipa noastra pentru operatiuni bancare offshore pregateste toata documentatia pentru deschiderea contului si participa la un interviu in numele clientilor nostri. In functie de banca aleasa, clientii nostri primesc carduri bancare internationale, carnete de cecuri si internet banking de clasa mondiala pentru companiile lor.

Va putem pune la dispozitie o gama completa de servicii offshore de banking on-line, toate implicând servicii de operatiuni bancare on-line (internet banking) si carduri de debit, care va permit accesul usor si rapid la fondurile dumneavoastra din aproape orice loc din lume. Le oferim asistenta clientilor nostri pentru deschiderea conturilor bancare offshore cu cât mai putine formalitati si obstacole financiare. Revizuim cu regularitate cele mai bune oportunitati de operatiuni bancare offshore in scopuri de afaceri sau investitii pe piata locala si le recomandam pe acelea pe care le consideram cele mai potrivite sa indeplineasca nevoile dumneavoastra. 

Ceea ce este si mai important, din postura de experti independenti, introducem clientii nostri numai celor mai bune banci offshore, care de-a lungul timpului au dat dovada de:


• Statut financiar stabil pe termen lung,
• Servicii de operatiuni bancare offshore de inalta calitate,
• Taxe si costuri rezonabile,
• Servicii de banking on-line, carduri de credit si debit in regim offshore.

Un cont bancar offshore reprezinta in ziua de azi o cale de acces rapida si necostisitoare pentru oportunitatile de investitii straine si alte beneficii.

companie offshore - Operatiuni bancare offshore