Inregistrare offshore de nave, iahturi si avioane

Inregistrare offshore de nave, iahturi si avioane


Detinem o vasta experienta in gestionarea cheltuielilor de exploatare si in inmatricularea navelor. Putem prelua si sustine responsabilitatile corporative si financiare generate de iahturile de mici sau mari dimensiuni, asigurand in acelasi timp conformitatea juridica si regulatorie completa.
Echipa noastra recunoaste nevoia furnizarii de servicii corecte si diligente proprietarilor de nave, iahturi sau avioane, pentru a mentine un control strict al proprietarului asupra costurilor si administrarii acestor bunuri sofisticate.


- Inregistrarea de yacht-uri si avioane intr-o varietate de jurisdictii
- Management si administrare complete
- Conformitate si certificare
- Gestiunea impozitelor si TVA-ului
- Servicii temporare de import in EU
- Servicii de management al asigurarilor
- Managementul finantelor
- Certificarea si legalizarea notariala a documentelor
- Servicii de escrow
- Consultanta in achizitionarea si vanzarea de avioane


Aveti posibilitatea sa utilizati o companie offshore si pentru a detine imobiliare sau alte active. Acest tip de structura va ofera initimitate, eficienta fiscala sau alte beneficii. De asemenea si navele, iahturile sau avioanele pot fi detinute de o comanie offshore, ceea ce se poate dovedi o metoda mult mai ieftina si mai eficienta privind impozitarea proprietatii. Puteti utiliza, de asemenea, o companie offshore separata pentru operarea acestora, separand astfel dreptul de proprietate de venitul acestora, ceea ce genereaza la randul ei o alta serie de beneficii fiscale suplimentare.

Inregistrare offshore de nave, iahturi si avioane