Conturi de comerciant - eCommerce

Alte servicii offshore

Conturi de comerciant - eCommerce


Daca desfasurati o afacere de tip e-commerce (comert electronic) sau comert prin comenzi prin mail / telefon, trebuie sa aveti posibilitatea de a procesa carduri de credit. Aveti nevoie de un cont de comerciant (merchant account), un gateway de plata securizat si un procesar de plati in care puteti avea incredere.


Un cont de comerciant va permite sa procesati carduri de credit si cecuri direct de pe site-ul dumneavoastra web, calculatorul personal sau terminal. Un cont de comerciant care poate tranzactiona si prin Internet este o relatie financiara intre dumneavoastra si un procesor de carduri de credit, astfel incat fondurile sa poata fi depozitate in contul dumneavoastra bancar. Difera de un cont de comerciant obisnuit prin aceea ca un cont de comerciant care poate tranzactiona si prin Internet are dreptul de a desfasura tranzactii initiate de un site web pe Internet, in timp ce un cont obisnuit nu are aprobare pentru tranzactiile initiate de site-uri web.


Inainte de a configura un cont de comerciant, banca dumneavoastra achizitoare va solicita o gama larga de informatii. Acestea sunt utilizate pentru evaluarea afacerii dumneavoastra si pentru stabilirea nivelului de taxe care vor trebui achitate pentru fiecare tranzactie.
Contul de comerciant reprezinta un acord intre dumneavoastra si o banca care a fost de acord sa va permita sa taxati cardurile de credit ale persoanelor, in timp ce acestea il onoreaza depozitand fonduri in contul dumneavoastra. Atunci cand o banca va ofera un cont de comerciant, aceasta se bazeaza pe dumneavoastra sa va indepliniti promisiunile fata de clientii dumneavoastra prin furnizarea la timp a produselor si / sau serviciilor catre acestia.


Din cauza impozitarii, oamenii prefera sa lucreze in regim offshore si sa-si trimita fondurile intr-un cont offshore, acolo unde se pot bucura de bani scutiti de impozite.