Activitatea noastra

Activitatea noastra - companii offshore


Scopul nostru este de a ne intampina clientii cu profesionalism, eficienta si promptitudine in infiintarea si administrarea societatilor onshore si offshore, trusturilor si altor tipuri de structuri de afaceri internationale, pentru a ne îndeplini obiectivele specifice. Va putem ajuta sa obtineti libertatea financiara mult ravnita si va vom oferi instrumentele necesare pentru protejarea bunastarii dumneavoastra financiare si a capitalului dumneavoastra, prin intermediul adaposturilor fiscale offshore. Luarea de măsuri pentru protejarea pe cale legala a bunurilor dumneavoastra nu este numai o miscare prudenta, ci, in multe cazuri, se dovedeste a fi necesara pentru pastrarea averii.


Atunci cand un client alege serviciile noastre, el isi investeste toata increderea in compania noastra, acesta fiind motivul pentru care depunem toate eforturile necesare pentru a mentine aceasta incredere.


Suntem specializati in infiintarea de companii offshore, servicii bancare offshore, servicii de nominali pentru companii offshore in jurisdictii de renume si alte servicii offshore care va ofera posibilitatea maximizarii profiturilor si in acelasi timp a minimizarii raspunderii dumneavoastra fiscale intr-un mod integral legal.

Companii offshore activitatea noastra