Cautare "protector"

Panama

Panama - Prezentare generala - Companii offshore Panama ocupa o zona care leaga America de Nord cu America de Sud, fiind marginita in toate cele patru laturi de Costa Rica, Columbia, Marea Caraibelor si Oceanul Pacific. Panama a devenit unul dintre cele mai importante paradisuri fiscale din Emisfera Vestica, datorita structurii sale, pozitiei geografice, stabilitatii politice si caracteristicilor economice. Aceasta tara a facut pasi foarte importanti inspre modernizarea economiei si promovarea investitiilor straine, devenind in mod egal cunoscuta international ca centru financiar offshore favorabil cat si stabil, cu sute de banci offshore si prosperand afaceri de infiintari companii offshore. Majoritatea investitorilor din Panama si straini aleg sa infiinteze Corporatii. Panama nu impune nicio restrictie asupra transferurilor monetare de intrare si de iesire, nu exista control fata de schimbul ... Citeste »

Isle of Man

Isle of Man - Prezentare generala - Companii offshore Isle of Man este situata in apele Marii Irlandeze; pozitionata in centrul geografic al Insulelor Britanice , este usor accesibila, fiind la o distanta de 1 ora cu avionul din toate centrele principale din Regatul Unit al Marii Britanii, transformand-o intr-o jurisdictie offshore convenabila. Jurisdictia Isle of Man este un teritoriu apartinand coroanei britanice, cu un nivel ridicat de autonomie, nefacand niciodata parte din Regatul Unit. Acesta din urma este responsabil numai cu relatiile externe, de aparare si buna-guvernare ale Insulei. Insula Man nu este membra UE, dar are un statut special in ceea ce priveste libera circulatie a bunurilor si serviciilor (membru asociat). Fiind stabila din punct de vedere economic si politic, reprezinta un mediu fiscal favorabil, iar ... Citeste »

Formarea Fundatiei offshore PANAMA

Fundatia cu interese private Panama (PPIF) este un tip de Fundatia privata, considerata cel mai sigur instrument din lume pentru protectia activelor, reglementata de Legea nr. 25 din data de 12 Iunie 1995 aprobata de Adunarea legislativa din Panama, si construita dupa Legea trusturilor din Panama (Nr. 1 din 1994), precum si dupa Legea Fundatiei Familiale din Liechtenstein a Principatului Liechtenstein din Europa.Conform Legii din Panama, Fundatiile panameze nu au proprietari - beneficiarii si protectorul, care reprezinta controlul efectiv al companiei, nu trebuie sa fie Inregistrati public nicaieri. Structura Fundatiei panameze este echivalentul european al Trustului si a fost utilizata de sute de ani de familiile bogate, In principal ca un instrument de planificare a averii si a succesiunii.Fundatia offshore este o entitate legala ... Citeste »

Trustul si serviciile fiduciare

Trustul si serviciile fiduciare - Companii offshore O structura fiduciara poate ajuta la pastrarea averii dumneavoastra si va poate oferi o mai mare flexibilitate asupra administrarii si distribuirii activelor dumneavoastra. Un trust este stabilit atunci cand o persoana, cunoscuta drept Fondatorul, transfera active unui Administrator. Administratorul este obligat sa administreze activele trustului si este responsabil pentru gestionarea si distribuirea bunurilor in folosul beneficiarilor, in conformitate cu termenii mandatului. Trustul permite unei alte persoane sa administreze proprietea, aspect care poate fi util atunci cand administrarea unei proprietati necesita timp sau abilitati semnificative; ca in exemplu administrarii unor proprietati imobiliare, a unei afaceri comerciale, sau a unui portofoliu de investitii, etc. Administratorii administreaza activele in ordinea detaliata in actul trustului si respecta reglementarile prevazute de trust din tara in ... Citeste »

Pachet de servicii protejat

Pachet de Servicii Protejat - Companii offshore Va putem oferi un pachet modern si complet, adecvat pentru toti clientii, pentru protejarea intimitatii dumneavoastra si pentru a va permite efectuarea de operatiuni bancare si investitii in regim offshore - Pachet de Servicii Protejat sau Structura Offshore Anti-impozit. Aceasta este o structura cu dubla entitate, constituita din dreptul de proprietate de tip holding al unei Fundatii cu actionar privat asupra unei Companii Offshore de tip IBC, care ofera maximul posibil in ceea ce priveste protectia activelor, anonimitatea, intimitatea si confortul. Corporatia detine toate activele majore, in timp ce fundatia actioneaza ca o intreprindere de tip holding pentru corporatie. Componentele fundatiei sunt: - Fondatorul - este persoana / entitea care stabileste inregistrarea publica a fundatiei dar care in acel moment nu detine niciun ... Citeste »