Cautare "ibc"

Pachet de servicii protejat

Pachet de Servicii Protejat - Companii offshore Va putem oferi un pachet modern si complet, adecvat pentru toti clientii, pentru protejarea intimitatii dumneavoastra si pentru a va permite efectuarea de operatiuni bancare si investitii in regim offshore - Pachet de Servicii Protejat sau Structura Offshore Anti-impozit. Aceasta este o structura cu dubla entitate, constituita din dreptul de proprietate de tip holding al unei Fundatii cu actionar privat asupra unei Companii Offshore de tip IBC, care ofera maximul posibil in ceea ce priveste protectia activelor, anonimitatea, intimitatea si confortul. Corporatia detine toate activele majore, in timp ce fundatia actioneaza ca o intreprindere de tip holding pentru corporatie. Componentele fundatiei sunt: - Fondatorul - este persoana / entitea care stabileste inregistrarea publica a fundatiei dar care in acel moment nu detine niciun ... Citeste »

Companie offshore - fundatie (protectia averii)

Companie offshore - Fundatie - Structura de protectie a averii SITUATIE Dl. John detine trei societati in tara lui de rezidenta. Aceste societati desfasoara diferite activitati in Romania si Italia. Detine de asemenea si trei proprietati imobiliare in tara sa de rezidenta, valorand peste 3 milioane de euro fiecare. Dl. John a luat mai multe imprumuri personale cu cativa ani in urma. In ultima vreme, el nu a mai reusit sa achite aceste imprumuturi, aflandu-se in prezent in risc de neindeplinire a obligatiilor financiare. Venitul lunar generat de proprietatile si companiile sale nu este suficient pentru acoperirea in intregime a costurilor, datorita situatiei actuale de pe piata. S-a gandit si sa vanda una din proprietati, dar pentru ca nu a reusit sa obtina un pret corect, se pare ... Citeste »

IBC utilizare

Utilizarea unei companii offshore SITUATIE:Dl. Serghei este un cetatean rus cu rezidenta in EAU si este un consultant tehnic independent in industria petroliera, foarte bine platit, care lucreaza cu societati din Rusia si Orientul Mijlociu. PROBLEMA:Dl. Sergei doreste sa-si investeasca veniturile pe piata imobiliara din Regatul Unit al Marii Britanii si in acelasi timp sa gaseasca o solutie de facturare eficienta pentru clientii sai din Orientul Mijlociu. SOLUTIA:Dema Partners LTD infiinteaza in Insulele Virgine Britanice o companie offshore de tip IBC pentru Dl. Sergei si organizeaza facilitati bancare cu ajutorul unei banci mondiale remarcabile din Londra. Insulele Virgine Britanice au o industrie financiara stabilita. Dl. Sergei este numit unicul Director si Actionar al Societatii si isi aranjeaza finantarea, cu ajutorul nostru prin intermediul bancii, pentru achizitionarea de proprietati. Prin ... Citeste »