Cautare "ibc"

British Virgin Islands

British Virgin Islands - Prezentare generala - Companii offshore British Virgin Islands are una dintre cele mai prospere economii si in continua dezvoltare rapida, printre alte economii din Caraibe. Legislatia companiilor offshore care ofera posibilitatea de a incorpora in aceasta tara, a fost adoptata de Guvern in anul 1985.Prima Lege privind Societatile Comerciale Internationale a fost adoptata in anul 1982, lege care permite infiintarea de societati offshore scutite de impozite si care are cerinte minime de conformitate si ofera confidentialitate deplina a detaliilor. Insulele Virgine Britanice se mandresc cu unul dintre cele mai de succes sisteme legislative care sprijina companiile offshore. In 2005 a intrat in vigoare noul Act privind infiintare de companii offshore in BVI, ceea ce a reprezentat o dezvoltare continua a legislatiei existente privind functionarea ... Citeste »

Belize

Belize - Prezentare generala - Companii offshore Situata pe coasta Caraibelor din America Centrala, Belize este cunoascuta pentru stabilitatea politica si economica si sistemul juridic bazat pe dreptul comun englez si statutul local. Independenta din 1981, Belize este o jurisdictie offshore foarte convenabila pentru a face afaceri. Compania offshore din Belize (IBC) este o companie cu raspundere limitata care nu plateste impozite si care nu se supune controlului valutar. Constituita in conformitate cu legile din Belize, compania offshore trebuie sa desfasoare toate activitatile generatoare de profit in afara tarii. De obicei, cele mai multe companii offshore din Belize sunt utilizate de catre persoane fizice cu venituri mari, pentru a-si inchiria si detine proprietati, pentru planificare imobiliara, optimizarea impozitelor platite cat si in combinatie cu trusturi si companii ... Citeste »

RAS AL KHAIMAH / RAK

RAS AL KHAIMAH/RAK - Prezentare generala - Companii offshore Emiratele Ras Al Khaimah (RAK) este unul dintre cele sapte emirate care formeaza federatia Emiratelor Arabe Unite. Ras Al Khaimah, localizat la 85 km distanta de Dubai si la 45 km de Sharjah, se transforma rapid in destinatia de investitii aleasa de investitorii din intreaga lume. S-a dezvoltat deja intr-un centru de afaceri de clasa mondiala, cu o infrastructura de ultima generatie si facilitati high-tech pentru dezvoltarea industriala, in mai putin de zece ani de la inceputul sau, fiind capabila sa ofere servicii de asistenta personalizate investitorilor sai. Ras Al Khaimah este cea mai eficienta zona libera din punct de vedere al costurilor din regiunea EAU si cel mai important, ofera un mediu absolut lipsit de probleme si ... Citeste »

Dominica

Dominica - Prezentare generala - Companii offshore Infiintarea unei companii offshore in Dominica este unul dintre cele mai rapide procese din lume datorita unui sistem eficient si personal extrem de motivat. Dominica este o tara distinctiva, fiind cel mai accidentat peisaj dintre Insulele Caraibelor, acoperita de o padura tropicala multi-stratificata, neexploatata pe portiuni mari. Este de asemenea cunoscuta drept cel mai bun paradis fiscal din Caraibe, oferind o cale legala si sigura pentru minimizarea impozitelor. Dominica este un stat insular, situat in Indiile de Vest, invecinat la nord de Insula franceza Guadelupa si la sud de Insula Martinica.Dominica a intrat in Cartea Recordurilor drept prima tara din lume care a instalat sistemul de comunicare complet digitala. De asemenea, serviciile de comunicatii sunt de cea mai buna calitate, avand ... Citeste »

Dubai

Companiile infiintate in Dubai - Companie offshore - Prezentare generala Dubai nu este considerat un paradis fiscal oficial; prin urmare, aceasta jurisdictie nu este trecuta pe lista destinatiilor de pe lista neagra. De asemenea, nu exista tratate cu privire la schimbul de informatii, fiind o locatie complet confidentiala.Dubai Jafza, situata la intersectia Estului cu Vestul, este un nod ideal de antrepozitare, distributie si industrial, oferind acces catre o piata cu peste 2 miliarde de consumatori pretentiosi si bogati. Situata in apropierea celui mai mare port din lume, locatia ofera de asemenea si numeroase antrepozite pentru depozitare, distributie si productie, sau terenuri disponibile in scopul construirii de facilitati de depozitare. Locatia noului aeroport international din Jebel Ali, Aeroportul International din Dubai si terminalul pentru transport aerian de marfa ... Citeste »