Specialization and Focus

Specialization and Focus

Specializare și orientare - Infiintare companii offshore


Grupul este un furnizor de servicii offshore care oferă: înfiintare companii offshore în jurisdicții sigure, confidențiale și stabile; constituirea de fundații offshore private, structurare corporativă globală și consiliere a persoanelor juridice și fizice care doresc să-și protejeze averea și care doresc să facă comerț și să investească în afara granițelor naționale; deschidere de conturi bancare de tip offshore; servicii de nominalizare pentru companii offshore (directori și acționari nominali); deschidere conturi de comerciant (merchant accounts) internaționale de tip offshore; servicii de calitate de asistență clienți, prețuri accesibile și o varietate de servicii adiționale în cele mai dorite paradisuri fiscale.


Aceste servicii adiționale includ - dar nu se limitează la - servicii de înfiintare, trusturi și servicii fiduciare, servicii de payroll (salarizare), servicii de procurare/eliberare documente, birouri virtuale, servicii de facturare, de deschidere și administrare conturi bancare offshore, de management al operațiunilor comerciale și acreditivelor documentare, de administrare yacht-uri și avioane și de structurare a drepturilor de proprietate asupra bunurilor.


Introducerea unei entități de tip offshore în planificarea dumneavoastra fiscală face diferența dintre succes și eșec, însă acest aspect este deseori ignorat de persoanele care încep o afacere sau o investiție nouă.
Societatea este structurată pe departamente separate, concentrate pe diferite domenii de specializare. Scopul nostru este de a oferi servicii personalizate per client, eficiente și de înaltă calitate indiferent de dimensiunea sau de natura acestora.
Fiecare departament este condus de un partener care lucrează în stransa legatura cu profesioniști cu înaltă calificare. Societatea se conduce după principiul „accent pe servicii excepționale, de modă veche, orientate către nevoile personale ale fiecarui client" și se străduiește să atingă acest principiu combinand activitatea unor profesioniști multidisciplinați și muncă stăruitoare.


Principala noastră responsabilitate este atingerea țelurilor clienților noștri, responsabilitate care este îndeplinită prin aceea că oferim clientului planuri de acțiune alternative.


Această perspectivă le permite clienților noștri să beneficieze de o gamă largă de produse și servicii personalizate. Suntem mândri să vă aducem la cunoștință faptul că peste 80% dintre clienții noi au fost îndrumați către noi de clienți deja existenți.


Principala noastră preocupare este sporirea finanțelor clientului nostru și protejarea afacerii sale!