Istoria companiei

Dema Partners LTD este un grup profesional de firme, cu prezenta în întreaga lume ce ofera consultanta in infiintarea si utilizarea de companii offshore. Incepand din anul 2000, suntem un furnizor de servicii offshore, specializati in înregistrarea la costuri mici a Companiilor Offshore (Societăți Offshore de tip LTD și Companii Offshore de tip IBC - Internațional Business Company, LLC, Corporatii ), formarea Fundațiilor Offshore Private, Operațiuni si deschidere de Conturi Bancare Offshore.


Echipa noastra de profesionisti analizează cu atenție și în mod continuu paradisuri fiscale offshore disponibile și emergente, selectând acele jurisdicții care oferă cele mai bune oportunități și avantaje clienților nostri. Suntem focusati pe necesitatile clientilor de optimizare fiscala, protectie a activelor si dezvoltarea afacerii la nivel global, prin implementarea de companii offshore in jurisdictii de prestigiu.
Putem oferi suport clientilor privind necesitatilor lor la nivel corporativ, bancar si investitional prin: creearea de companii si structuri offshore, deschiderea de conturi bancare offshore, oferirea de solutii e-commerce si alte servicii care le permit sa-si organizeze afacerile si situatia financiara personala intr-un mod mult mai profitabil.

Compania noastră se bazează pe o experiență foarte vastă, cu mii de firme offshore infiintate în peste 80 de paradisuri fiscale, incluzând structuri complexe pentru societăți internaționale și multinaționale.
Deoarece planificarea fiscala internationala este una dintre cele mai importante aspecte ale economiei moderne actuale, gasim zilnic solutii personalizate pentru clientii nostri, tinand cont de situatia lor personala, fiscala cat si financiara. Suntem interesati de nevoile dumneavoastra si va putem oferi cel mai bun standard de practica in afaceri, intr-un mediu legal si accesibil. Noi va putem ghida in labirintul centrelor financiare pentru a gasi solutii eficiente pentru afacerile offshore, comert international cat si investitii.


Prin intermediul personalului nostru și partenilor noștri localizați peste tot în lume, vă punem la dispoziție cele mai bune echipe de contabili, avocați și consultanți, în peste 80 de paradisuri fiscale offshore si onshore, asigurandu-vă de cea mai bună soluție fiscală adaptată nevoilor afacerii dvs. locale. Clienții noștri se referă la noi ca fiind rapizi, receptivi , corecți, dar în același timp si foarte accesibili.

 

Companie offshore istoricul companiei detalii