Contact

Despre Companie

Istoria companiei

Dema Partners LTD este un grup profesional de firme, cu prezenta în întreaga lume ce ofera consultanta in infiintarea si utilizarea de companii offshore. Incepand din anul 2000, suntem un furnizor de servicii offshore, specializati in înregistrarea la costuri mici a Companiilor Offshore (Societăți Offshore de tip LTD și Companii Offshore de tip IBC - Internațional Business Company, LLC, Corporatii ), formarea Fundațiilor Offshore Private, Operațiuni si deschidere de Conturi Bancare Offshore. Echipa noastra de profesionisti analizează cu atenție și în mod continuu paradisuri fiscale offshore disponibile și emergente, selectând acele jurisdicții care oferă cele mai bune oportunități și avantaje clienților nostri. Suntem focusati pe necesitatile clientilor de optimizare fiscala, protectie a activelor si dezvoltarea afacerii la nivel global, prin implementarea de companii offshore in jurisdictii ... Citeste »

Misiune, obiective si valori

Misiune, obiective si valori

Misiune , Obiective si Valorile noastre - Infiintare companii offshore Există două lucruri pe care clienții pot conta atunci când lucrează cu noi - standarde profesionale înalte și abilitatea de a oferi calitate durabilă în tot ceea ce facem. Profesionalismul nostru, etica și cunoștințele despre piețele regionale sunt cele ce ne diferențiază de concurență. Echipa noastră și-a construit o reputație excelentă pentru confidețialitatea față de clienți și pentru îndeplinirea și depășirea constantă a așteptărilor comunității internaționale de afaceri. Echipa noastră este o asociație inovatoare și creativă de experți multidisciplinați acoperind toate colțurile lumii. Țelul nostru colectiv este de ... Citeste »

Specialization and Focus

Specialization and Focus

Specializare și orientare - Infiintare companii offshore Grupul este un furnizor de servicii offshore care oferă: înfiintare companii offshore în jurisdicții sigure, confidențiale și stabile; constituirea de fundații offshore private, structurare corporativă globală și consiliere a persoanelor juridice și fizice care doresc să-și protejeze averea și care doresc să facă comerț și să investească în afara granițelor naționale; deschidere de conturi bancare de tip offshore; servicii de nominalizare pentru companii offshore (directori și acționari nominali); deschidere conturi de comerciant (merchant accounts) internaționale de tip offshore; servicii de calitate de asistență clienți, prețuri accesibile și o varietate ... Citeste »