Clienti privati

Companie Offshore - Clienti privati

Expatriați
Un expatriat este orice persoană care trăiește sau muncește într-o altă țară decât cea care îi conferă cetățenia. Prin urmare, este foarte important să vă asigurați că veniturile, bunurile și finanțele dumneavoastra sunt structurate pentru un maximum de siguranță și eficiență fiscală. O companie offshore poate fi instrumentul cheie pentru planificarea dumneavoastra fiscala internationala. Expatii care lucreaza in strainatate pot fi angajati prin intermediul unei companii offshore, evitand astfel impozitarea prin retinere la sursa si minimalizarea impozitarii.

Persoane cu capital propriu ridicat (PCPR)
Pentru a vă încadra în această categorie de clienți, trebuie să dețineți cel puțin 1 milion de dolari în active financiare lichide sau semi-lichide, făcând parte din categoria comunităților financiare internaționale. Tipul de clienți PCPR sunt foarte curtați de administratorii de averi private.
Prosperitatea oferă multe beneficii precum proprietăți, drepturi de proprietate pentru yacht-uri și avioane, însă bogația implică de asemenea propriile provocări și griji. Cu cât mai mulți bani are o persoană, cu atât trebuie să se străduiască mai mult să-și păstreze bunurile.
În general, astfel de persoane au nevoie și solicită servicii personalizate care să le mențină în siguranță bunurile. O astfel de persoana poate deveni tinta uneor impozite mari si trebuie sa devina atent la tipul de investitii pe care le alege, pentru a urmari obtinerea de profit in locul pierderilor. Compania noastră vă poate furniza cadrul național și internațional pentru a atinge această securitate în ceea ce privește averea dumneavoastra!

Antreprenorii
Dacă sunteți un pionier și vă asumați riscuri, dacă ați dezvoltat inovații, ati implementat metode noi, ati creat locuri de muncă și bogație în jurul dumneavoastra, cu siguranță sunteți unul dintre antreprenorii care contribuie la mecanismul de dezvoltare a economiei mondiale. Dacă sunteți interesat să eficientizați afacerea dumneavoastra și să o extindeți pe noi piețe, sau să vă angajați în tranzacții transfrontaliere, noi vă putem ajuta să vă depășiți limitele financiare. Suntem la dispoziția dumneavoastra pentru a vă ghida de-a lungului procesului, la cele mai bune costuri interne. Utilizarea unei companii offshore sau a unei structuri adecvate intotdeauna poate aduce un plus de valoare afacerii dumneavoastra.

Companie offshore clienti privati